Λίστα αντικειμένων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Πάτρας. Το 2008, ξεκίνησα τις σπουδές
μου στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών όπου η αγάπη
μου για τα μαθηματικά με έκανε να τελειώσω την διπλωματική μου πάνω
στην ηλεκτρική και την μαγνητική δραστηριότητα του εγκεφάλου στο εργαστήριο
εφαρμοσμένων μαθηματικών.
Προς το τέλος των σπουδών μου η αγάπη μου για το κομμάτι των τροφίμων είχε
κερδίσει έδαφος και έτσι ξεκίνησα την δεύτερη μεγάλη περιπέτεια του
μεταπτυχιακού. Δύο χρόνια μετά είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην
Επιστήμη των Τροφίμων και στην Διατροφή του Ανθρώπου και ξεκίνησα
τις διδακτορικές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του UCL στο Λονδίνο. Αυτό το
ταξίδι όμως δεν ολοκληρώθηκε καθώς με αφορμή μια περιπέτεια υγείας και την
έλλειψη ήλιου (πολύ σημαντικό!) επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα το 2017 και να
ανακαλύψω την δύναμη της φυτοφαγικής διατροφής και τις επιδράσεις που
μπορεί να έχει στην υγεία μας.
Το 2018 με βάση την ανάγκη που είχα να μπορώ να τρώω εκτός σπιτιού και να
εμπιστεύομαι την τροφή που καταναλώνω ανοίξαμε το Rubiks στην Πάτρα και το
πιο μεγάλο ταξίδι ξεκίνησε!
Το πρώτο κατάστημα Rubik’s άνοιξε τις πόρτες του μια ζεστή μέρα του
Αυγούστου με γνώμονα να σερβίρουμε αλμυρές και γλυκές νοστιμιές που ο
καταναλωτής θα μπορεί να ξέρει τα υλικά με τα οποία παρασκευάζονται.
Στο τέλος της δεύτερης καραντίνας και σε πείσμα των καιρών ανοίξαμε
το δεύτερο Rubik’s στην Θεσσαλονίκη και τον Απρίλιο του 2023 άνοιξε το
εργαστήριο μας στην Πάτρα και τον Απρίλιο του 2024 το δεύτερο κατάστημα
στην Θεσσαλονίκη στην οδό Μαρτίου. Με την δημιουργία του εργαστηρίου ένα
όνειρο έγινε πραγματικότητα καθώς το να πλησιάζουμε όσο πιο κοντά γίνεται
στην πρώτη ύλη είναι για μας ο στόχος! Ετσι εκεί παρασκευάζουμε βούτυρα
ξηρών καρπών σε πετρόμυλο, granoles χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μπάρες με
βάση τους χουρμάδες, γλυκά χωρίς ζάχαρη και πολλά πολλά καλούδια!
μου στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών όπου η αγάπη
μου για τα μαθηματικά με έκανε να τελειώσω την διπλωματική μου πάνω
στην ηλεκτρική και την μαγνητική δραστηριότητα του εγκεφάλου στο εργαστήριο
εφαρμοσμένων μαθηματικών.
Προς το τέλος των σπουδών μου η αγάπη μου για το κομμάτι των τροφίμων είχε
κερδίσει έδαφος και έτσι ξεκίνησα την δεύτερη μεγάλη περιπέτεια του
μεταπτυχιακού. Δύο χρόνια μετά είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην
Επιστήμη των Τροφίμων και στην Διατροφή του Ανθρώπου και ξεκίνησα
τις διδακτορικές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του UCL στο Λονδίνο. Αυτό το
ταξίδι όμως δεν ολοκληρώθηκε καθώς με αφορμή μια περιπέτεια υγείας και την
έλλειψη ήλιου (πολύ σημαντικό!) επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα το 2017 και να
ανακαλύψω την δύναμη της φυτοφαγικής διατροφής και τις επιδράσεις που
μπορεί να έχει στην υγεία μας.
Το 2018 με βάση την ανάγκη που είχα να μπορώ να τρώω εκτός σπιτιού και να
εμπιστεύομαι την τροφή που καταναλώνω ανοίξαμε το Rubiks στην Πάτρα και το
πιο μεγάλο ταξίδι ξεκίνησε!
Το πρώτο κατάστημα Rubik’s άνοιξε τις πόρτες του μια ζεστή μέρα του
Αυγούστου με γνώμονα να σερβίρουμε αλμυρές και γλυκές νοστιμιές που ο
καταναλωτής θα μπορεί να ξέρει τα υλικά με τα οποία παρασκευάζονται.
Στο τέλος της δεύτερης καραντίνας και σε πείσμα των καιρών ανοίξαμε
το δεύτερο Rubik’s στην Θεσσαλονίκη και τον Απρίλιο του 2023 άνοιξε το
εργαστήριο μας στην Πάτρα και τον Απρίλιο του 2024 το δεύτερο κατάστημα
στην Θεσσαλονίκη στην οδό Μαρτίου. Με την δημιουργία του εργαστηρίου ένα
όνειρο έγινε πραγματικότητα καθώς το να πλησιάζουμε όσο πιο κοντά γίνεται
στην πρώτη ύλη είναι για μας ο στόχος! Ετσι εκεί παρασκευάζουμε βούτυρα
ξηρών καρπών σε πετρόμυλο, granoles χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μπάρες με
βάση τους χουρμάδες, γλυκά χωρίς ζάχαρη και πολλά πολλά καλούδια!



